Sănătatea la CHIPS

Gustare şi prânz sănătos

CHIPS oferă o gustare sănătoasă înainte de amiază şi un prânz la amiază. CHIPS va comunica părinţilor meniurile săptămânale de prânz în prealabil.
CHIPS invită părinţii să contribuie la iniţiativa de gustare şi prânz sănătos.

Sănătate

Rugăm ca toţi copiii să fie verificaţi de către un pediatru şi, la înscriere, să prezentaţi formularele medicale care includ numerele de urgenţă ale părinţilor. CHIPS urmăreşte un set de Principii de Sănătate, care vor fi prezentate în Ghidul Părinţilor.
 

Perioada de odihnă zilnică

Toate clasele vor avea o perioadă de odihnă după prânz, cu durata cuprinsă între 30 de minute şi o oră, în funcţie de grupa de vârstă şi nevoile individuale ale copiilor.

Medpark şi CHIPS

CHIPS are o relaţie directă cu Medpark. Un pediatru este întotdeauna la dispoziţia şcolii. Acesta va putea consulta copiii, când aceştia nu se simt bine şi îi va ajuta în caz de urgenţă.
Cardurile de reducere Medpark vor fi oferite tuturor familiilor care au elevi la CHIPS.

Părinţii ca parteneri

Comunicarea cu părinţii

CHIPS crede în comunicarea regulată cu părinţii, prin intermediul site-ului şcolii, e-mail-urilor şi buletinelor periodice.

Directorul şi profesorii sunt disponibili pentru întâlniri şi comunicare continuă.
 

Grupul Părinţilor

CHIPS priveşte părinţii ca parteneri în educaţia copiilor. Părinţii sunt invitaţi să asiste la ore şi să ia parte la acţiuni de voluntariat.

Toţi părinţii sunt invitaţi să adere la Grupul Părinţilor, care se va constitui imediat după deschiderea şcolii, în septembrie.